Långemåla IF

Referat: Målilla GOIF - Långemåla IF

Andra matchen

Ja, resultatet säger väl sitt i den här matchen.
Långemåla kom till matchen som ett halvt lag, eller vi hade ändå 2 avbytare på pappret. MEN det var något ytterligare återbud i truppen, så vi var bara 1 avbytare.

Då gäller det att kanske inte satsa full fart framåt, utan istället spela smart. Spara på energin lite och satsa mer på att ha en stabil defensiv, med spets framåt.

Hemmalaget hade inga som helst problem att styra spelet och hålla i bollen en hel del. LIF kunde ta sig framåt i planen stundtals, men det var inte några som höjde på ögonbrynen när Målilla gjorde sitt första mål.

Sen, som om det inte va nog med få avbytare, så började Thomas få problem med hälsenan, Lucas K var tvungen att gå av skadad. 3-0 i halvlek var inte annat än rättvist med tanke på spelet.

Andra halvlek började där den fösta slutade (inte helt oväntat) och hemmalaget kunde trumma på.

Efter 15 minuter fick även Jocke utgå skadad och så va vi bara 10 kvar på planen.

Stort plus till alla kämpande spelare i laget, som verkligen visade att fotboll ska vara kul. Vi gjorde det vi kunde utefter förutsättningarna.